Про це він розповів у своєму блозі.

«Нехай це буде не рішення під егідою НАТО, нехай це буде окреме рішення від кожної держави, яка готова піти далі і надати нам відповідну підтримку. Нам потрібно більше систем і ракет ППО, очевидно, ця атака продемонструвала, що ми не все можемо збити, далеко не все, і, на жаль, є прильоти», - зазначає Олександр Мусієнко.

По-друге, продовжує він, потрібно негайно пришвидшити постачання F-16, щонайменше ескадрильї, від 12 до 14 літаків із озброєнням, яке буде підвішене під крилами цих літаків, яким можна буде завдавати ударів по території росії, по їх військових об'єктах.

«Нам потрібно надати право бити по «Енгельсу», унікальній авіабазі для російських Ту, зокрема Ту-160. І не тільки, оскільки, незалежно від того, де базуються російські літаки, чи то «Оленья», чи то будь-де, саме стратегічна авіація обслуговується безпосередньо в «Енгельсі», потрібно знищити ці можливості, ці ремонтні бази», - пояснює Олександр Мусієнко.

Окрім того, стверджує він, Захід має розглянути варіант збільшення військової місії і все ж таки присутності військ НАТО чи військ окремих держав на території України як елементи стримування із розгортаннями додаткових систем ППО.

Популярні новини зараз
Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг заявив, що страждати Харків буде ще не довго.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи підтримуватиме новий парламент Франції військову допомогу Україні.