Про це він розповів в авторський програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія».

Щодо нового керівника, зазначає гість програми, то насправді немає такого відчуття, що в театрі з’явилася нова людина, Кирило Кашліков завжди був, тому докорінно нічого не змінилося. Однак, зауважує він, у режисерів з’явилося більше свободи, зараз у них йде активна режисерська програма «Пошук».

«Це можливість для молодих режисерів реалізовувати на сцені під дахом свої якісь ідеї, свої проєкти. Тобто будь-який молодий режисер може прийти до Кирила Григоровича, запропонувати свою ідею, свою п'єсу, яку він хоче поставити, як він це бачить, свої якісь режисерські рішення щодо неї, і отримати можливість зробити це на сцені під дахом. Це дуже круто, я вважаю. Тому тільки вперед і тільки до успіху, до аншлагів», - розповідає Степан Янчук.

А щодо того, на які п’єси варто сходити у театрі Лесі Українки, зазначає актор, то насправді варто на все, бо кожна вистава має свого глядача. А якщо говорити про тенденції, продовжує він, то зараз люди більше схиляються до того, щоб відвідувати комедії.

«Тому що драми нам вистачає в житті зараз, і люди хочуть відволіктися, трохи посміятися, і це нормально. У нас є чудові комедії – «13», «Занадто дружний таксист», «Сімейна вечеря», - зазначає Степан Янчук.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Донін пояснив, що авангардне кіно, артхаус – це те, на що потрібно мати сміливість, попри можливе несхвалення.

Також Знай.ua писав про те, що Десятерик розповів про винаходи Анатолія Кокуша, які здобули йому визнання не лише в Україні, але й у Голівуді.