Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерт, якщо аналізувати замах на Трампа, то передусім треба шукати того, кому це вигідно. На його думку, справа тут не у тому, що все влаштували демократи чи Трамп сам усе інсценізував, про що зараз говорять прихильники однієї і другої партій, а в тому, що це дестабілізація, вигідна зовнішнім гравцям.

«Вся ось та вісь, яка гуртується зараз, - це Північна Корея, це Іран, це росія, Китай, інші, країни так званого глобального Півдня, які підтримують Китай або на нього орієнтуються. Такі країни є. Це держави-вигнанці – Сирія, Куба тощо. Десяток назбирається точно, як мінімум, тих, хто буде тільки аплодувати, якщо Сполучені Штати продовжать падати. Але найперше – це Китай, найбільший і найсерйозніший опонент Сполучених Штатів, який використовує і росію зокрема, і інші деякі країни», - пояснює Олександр Мусієнко.

Як він зазначає, якщо замах вдався, то ботоферми у всіх соцмережах уже почали би виписувати, що за цим вбивством стоять демократи та особисто Байден. Зрозуміло, констатує експерт, що це була би серйозна дестабілізація США.

«Це би дійсно розколювало дуже потужно американців, що могло би призвести до протистоянь на вулицях і паростків громадянської війни. Ось що важливо. І Байден правий, коли каже про те, що останнім часом американське суспільство роз'єднане із багатьох питань, виникає все більше і більше проблем і труднощів», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що чекає на Україну до вступу у НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як саміт НАТО розбив російський наратив, що Україна має бути позаблоковою.