Про це він розповів у своєму блозі.

Як він розповідає, Венс відомий тим, що написав книгу про своє життя, про штати Середнього Заходу, де найбільше є прихильників Трампа. Очевидно, констатує експерт, тому експрезидент і обрав Джей Ді Венса, який сам з Огайо, будуть разом їздити у кампанії і збирати голоси цих штатів.

«Тобто ось ці самі люди консервативні, надзвичайно консервативні, які виступають за Make America Great Again, які виступають за те, щоби повернути індустріалізацію, повернути виробництво, іноді, мені здається, виступають за те, щоби повернути хід історії в іншому напрямку, що фактично неможливо, якщо так подумати. Але вони виступають саме за це, і тут йому буде допомагати Джей Ді Венс», - коментує Олександр Мусієнко.

За його словами, Венс постійно критикує допомогу Україні і виступає за те, що США мають стримувати Китай, і це головніше за те, а що росія може поглинути Україну, це не проблема для нього. Очевидно, стверджує експерт, Венс не дуже вправний у міжнародній політиці, бо не розуміє, чого хоче і не хоче Китай. Як він пояснює, насправді повний тріумф москви Пекіну не вигідний, бо це означатиме, що вага путіна на міжнародній арені зросте.

«Китай зацікавлений у послабленні росії, але Китай зацікавлений, щоби росія дійсно отримала певні перемоги, щоб росія залишилась на тих територіях, які окупувала в Україні, але точно не тріумф безпосередньо. Тому що Китаю потрібен однополярний світ на чолі з Китаєм. Це є їхня стратегічна мета, до якої вони рухаються. Але на цьому етапі вони можуть задовольнятися двополярним світом, де є США і є Китай», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Поживанов розповів, чи правильно, що під час війни вся влада опиняється у президента.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, кому вигідний замах на Трампа.