Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, у росії заочно заарештували Юлію Навальну, на що вона відповіла так: місце путіна не десь у Гааге, в затишній камері з телевізором, а в росії, у такій самій колонії і такій же камері 2х3 метри, у який він вбив її чоловіка Олексія.

«Зачекайте, тобто ви не збираєтеся нам видавати путіна чи що? Знову починається, так? Самі судитимете його? Так ми перші у черзі. Якщо ви, російська опозиція, кажете, що ви ліберальна опозиція, ви повинні знати хоча б одну річ: міжнародні закони мають пріоритет над місцевими. І якщо ваш путін у розшуку в Гааге, ви його видаєте в Гаагу, а самі судитимете потім, якщо він до вас живим повернеться», - коментує Михайло Шейтельман.

Принагідно він згадує недавній випадок, коли в росії судили якогось правозахисника Олега Орлова у справі про дискредитацію армії рф. Не важливо, хто це, зазначає експерт, важливо, як він відповів на адресу суддів: вони досягли повного знищення правосуддя та законів, зробили судову систему невід'ємною частиною диктатури, і всі судові процеси перетворювалися на страшний фарс, де люди позбавляються фундаментальних прав.

«Ось так жорстко пройшовся пан Орлов по російських суддях. Але тут є трюк. Трюк у тому, що пан Орлов не сам написав цей текст. То була цитата. Він узяв цю цитату з Нюрнберзького процесу над суддями нацистської Німеччини», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков заявив, що росіяни чудово розуміли ризики та наслідки удару по «Охматдиту» перед самітом НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Поживанов розповів, чи правильно, що під час війни вся влада опиняється у президента.