Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Коли Моді в день трагедії в Україні прилітає до путіна і називає його другом – це ляпас усім зовнішньополітичним прагненням США. Вони там навколо Моді танцювали вже рік і намагалися його відірвати від Китаю, від росіян, від БРІКСу тощо. Ляпас. Тим паче, він же полетів туди саме бабло заробляти, вони з путіним заробляють бабло», - наголошує Дмитро Співак.

Як він пояснює, у цій ситуації путін користується лідерством в атомній енергетиці, адже Моді полетів до москви у справах. За словами експерта, це і взаємні платежі, тому що санкції б'ють тощо, можливо, національними валютами, і контракт на постачання урану для своєї величезної станції, і контрактні умови на експорт російської нафти.

Зокрема, CNN, зазначає він, пише, що санкції проти російської нафти зблизили путіна і Моді, тепер вони в ядерних обіймах. До того ж, додає гість програми, йдуть переговори про те, що росія будуватиме в Індії 6 нових потужних ядерних реакторів.

«На Індію ми наїхали слушно, все зрозуміло. Мораль така, що в день трагедії в Києві Моді обіймається з путіним. І Володимир Зеленський багато наговорив на адресу Моді, зрозуміло, емоції, зрозуміло. У політиці лише немає емоцій. Моді це бачить, чує, розуміє. Гроші керують світом, економіка керує світом, логістика керує світом, торгові коридори керують світом, бабло керує світом», - підсумовує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков заявив, що росіяни чудово розуміли ризики та наслідки удару по «Охматдиту» перед самітом НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Олександрова розповіла, чи ракети Storm Shadow полетять на москву.