Про це він розповів у програмі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Україна не може бути готовою до переговорів без повної деокупації своїх територій. Це єдина умова, яка має стояти в України. Ми чули те, про що говорив путін, це практично капітуляція України та окупація тих територій, на яких сьогодні стоять російські окупанти, подальша окупація», - стверджує Мамука Мамулашвілі.

На його думку, поки що західної допомоги недостатньо для того, щоб Україна перемогла у війні. Тому, розмірковує військовий, залишається сподіватися, що після виборів у США щось зміниться.

А щодо Трампа, зазначає він, то це сумнівна і досить складна політична фігура як для внутрішньої політики США, так і для зовнішньої, і зрозуміти, що він може зробити теоретично, дуже складно. З іншого боку, наголошує гість програми, краще вже хоч якісь зміни у США, ніж те, що відбувається сьогодні, коли ЗСУ стоять на одній лінії та захищають рубежі.

«Теоретично Трамп може нашкодити, і дуже сильно нашкодити Україні, але й зараз ми перебуваємо в безвиході. Україна не може рухатися вперед лише тому, що ми не маємо достатнього озброєння. А ресурси є величезні. Сполучені Штати мають величезні ресурси, щоб закінчити цю війну за 2 тижні», - підкреслює Мамука Мамулашвілі.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи буде можлива перемога Трампа на виборах у США на руку кремлю.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи видасть російська опозиція путіна Гаазі.