Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Цей замах автоматично робить Трампа президентом Сполучених Штатів, про що пише ціла низка досить шанованих авторитетних західних і інсайдерів, і засобів масової інформації. Тому що на такому рівні кількість чорних лебедів зашкалюватиме. І кандидатам, і їхнім командам доведеться на ходу змінювати свої виборчі стратегії», - зазначає Олексій Буряченко.

За його словами, всі традиційні способи та політтехнологічні методи давно всім відомі у двох командах, вони нічим новим не зможуть здивувати, тому використовуватимуть принцип меншого зла.

Як пояснює експерт, у цій ситуації Байден розповідатиме, що Трамп все знищить, він готовий спілкуватися з путіним, про щось домовлятися із Сі, закриє НАТО, ізолює США, погубить інвестиції тощо, що звучатиме досить складно для червоного республіканського електорату та для певних штатів, які ще не визначилися. Трамп, додаємо політолог, скаже, що він справжній боєць, а Байден старий, тобто ніякої геополітики, курсу долара, американської мрії, і для середнього фермера з Техасу це зрозуміло.

«Будуть голосувати не «за», а «проти». У першому випадку голосуватимуть проти Трампа, а у випадку з Трампом, знову ж таки, голосуватимуть проти Байдена, є сумніви щодо його можливості керувати державою найближчі 5 років. Але мені здається, що, можливо, до дня голосування не дійде ні один, ні другий кандидат, бо настільки стане гарячим політичний ґрунт, що ходити по ньому буде неможливо», - пояснює Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, куди веде російський наступ та як йому протидіє українська оборона.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков розповів, чи готують зараз ЗСУ наступ і на коли.