Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, Трамп у своїй промові згадав про Україну, підкреслив, що, якби був президентом, то не допустив би цього нападу росії, не допустив би і нападу терористів «Хамас» на Ізраїль, і вказав, що це все почалося з ганебного виходу американських військ з Афганістану. Щоправда, зауважує він, Трамп і сам, будучи ще президентом, підтримував вивід американських військ як з Іраку, так і з Афганістану.

«Трамп сказав, що потрібно це зупиняти, він би це зупинив одним телефонним дзвінком. Ну, знову ж таки, включається ось цей елемент піару, ось ці нотки, ну, треба зайти у ЗМІ, треба зайти у повідомлення у мережі Х, у твіти, треба зайти і розбудити хейтерів, які почнуть писати і тим самим просувати ці твердження, просувати прізвище Трампа у мережі. Тобто максимально досягти ефекту, яким чином можна популяризувати себе, що робить Трамп ось такими гучними фразами», - пояснює Олександр Мусієнко.

З іншого боку, міркує він, узагалі добре, що Трамп згадав про Україну, відзначив, що росія веде агресивну війну, б'є по цивільних будинках, тобто це констатація у правильному напрямку, формується його політика щодо України.

«Зрештою, після попередніх виступів Венса, який, щоправда, мало чим буде впливати на зовнішню політику (віцепрезидент мало чим впливає на зовнішню політику у США) це промінчики надії, що у Трампа буде якась політика щодо України», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко заявив, що замах автоматично робить Трампа президентом Сполучених Штатів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи є ризики скорочення допомоги Україні від Заходу восени.