Про це він розповів у своєму блозі.

«Знову ж таки, це наш україноцентризм, на жаль, ми не виносимо уроків, не розуміємо, що те, що відбувається у Сполучених Штатах, стосується лише Сполучених Штатів, і якесь там десяте питання зі списку завдань, які хвилюють американців, стосується України. Тому я не став би розганяти чергову «зраду», як у нас люблять», – зазначає Максим Ялі.

Так, констатує він, Джей Ді Венс виступав проти надання допомоги Україні, критикував усе, але тут треба розуміти контекст: щоб стати віцепрезидентом, він намагався просувати наративи Трампа, хай навіть ситуативні, і йому це вдалося.

До того ж, додає експерт, Трамп обрав собі у віцепрезиденти молодого популярного сенатора зі штату Огайо, який допоможе йому отримати голоси. Принагідно він нагадує головний наратив республіканських політтехнологів – Байден занадто старий і не готовий фізично справлятися зі своїми обов'язками, а от Трамп, хоч і не надто молодший, але принаймні готовий працювати з молодими.

«Потрібно враховувати психологічний портрет самого Дональда Трампа. Там не може бути віцепрезидента, який може тягатися з ним за популярністю і, тим паче, ухвалювати рішення, як це було, наприклад, під час президентства Барака Обами, коли Джозеф Байден був віцепрезидентом, і були серйозні напрямки, за які він відповідав, зокрема за Україну. Згадуємо перший термін президентства Дональда Трампа - Майк Пенс, хтось згадає його? Так, симпатичний чоловік, але який узагалі був у тіні Трампа», - підсумовує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
ПФУ дає 10 днів: кому з пенсіонерів потрібно терміново бігти до сервісного центру Прийнято важливе рішення щодо виплат ВПО: що чекає на переселенців У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах Пенсіонерам виплачуватимуть щомісячну допомогу: хто і на яку суму може претендувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко заявив, що замах автоматично робить Трампа президентом Сполучених Штатів.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов назвав проблеми ЗСУ на фронті: резерви, техніка, ремонт.