Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, після візиту Кулеби до Китаю Пєсков заявив, що сигнал української сторони про бажання брати участь у переговорах із росією йде в унісон із російською позицією. Тільки ось, наголошує він, Кулеба ні про що таке не говорив, це китайське МЗС сказало, що українська сторона готова брати участь у переговорах із росією, а Пєсков підхопив.

«Але те, із якою поспішністю Пєсков схопився за цю ідею, говорить про те, що росіянам кров із носа потрібна передишка. І командир Нацгвардії Олександр Півненко сказав, що ще місяць максимум росіяни можуть бігти в атаку, далі вони просто мають втомитися та піти на оборонні позиції. Я в цьому не розбираюся, не можу нічого сказати, але я розбираюся в політиці», - пояснює Михайло Шейтельман.

Водночас, розповідає експерт, Кулеба в Китаї насправді говорив про те, що українська позиція полягає в готовності вести переговорний процес з російською стороною на певному етапі, коли росія буде готова вести переговори доброчесно, але поки що такої готовності з російської сторони не спостерігається.

«А що таке доброчесно? Спочатку виведіть війська з окупованих територій, потім почнемо переговори, інакше все одно потім усі ці папери, які ми підпишемо, будуть недійсні», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корчинський розповів, кому найбільш вигідне вбивство Ірини Фаріон.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко попередив про плани ворога на фронті.