Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Насамперед експерт нагадує про важливість тилу, про його вплив на фронт, адже для того, щоб будь-яка держава стримувала супротивника, має бути дуже міцний тил, а за часів Другої світової війни працівники тилу навіть отримували якісь медалі за свою роботу. І ось те, що 20 км до фронту, а люди живуть цивільним життям, наголошує він, означає, що стався якийсь розрив.

«Тут виходить, якщо робити загальний висновок простими словами, війна в тилу вже набридла. Тому люди хочуть жити цивільним життям, а військові, правильно, у шоці, вони бачать супротивника», - наголошує Олег Старіков.

Як пояснює експерт, тут роль ще відіграв той факт, що останніми тижнями у нас на 180 градусів змінилася інформаційна складова, що йде від вищих посадових осіб. Раніше, констатує він, про переговори з рф не йшлося і за розмови або заклики до них тебе притягали до тієї чи іншої відповідальності.

«До речі, це не ждуни. Ось зараз почнуть говорити, що це ждуни, вони там щось роблять. Ні, це громадяни України із українськими паспортами. Вони просто вважають, що противник зупиниться десь, на якомусь періоді зупиниться і влада домовиться», - пояснює Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко оцінив шанси росіян втілити свої плани та мрії на фронті.

Також Знай.ua писав, що Шейтельман розповів, яку істину показав нам візит Кулеби до Китаю.