Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

За словами експерта, замах на Трампа добре спрацював на республіканське ядро, на потенційне електоральне розширення завдяки незалежним виборцям, особливо у хитких Штатах, і тим, хто міг проголосувати за Роберта Кеннеді. Принагідно він згадує дебати, де Трамп показав себе з іншого боку: респектабельний, діловий, уважний, спокійний, врівноважений, не ведеться на провокації, сильний – це результат роботи його менеджерів.

«Фактично Трамп карти свої не відкрив під час дебатів. Він сказав рівно те, що говорив і раніше під час своїх публічних виступів. І от дійсно я тут з тобою погоджуся, команда, мабуть, його модернізувала від старого Трампа, тому що він казав без довгих якихось навіть відходів, навіть коли він це робив емоційно», - зазначає Олексій Буряченко.

Під час дебатів, зазначає він, Трамп дійсно бив рівно у ціль – популістично, примітивно, на глибинного американця, він представив середньозваженому фермеру з Огайо успішну полюсну історію: «Я сильний, Байден слабкий! Я зроблю, Байден старий!». Водночас, зауважує експерт, це точно не означає, що риторика і політика Трампа не зміниться після гіпотетичної перемоги на виборах у листопаді.

«Абсолютно, це інша історія. Тому ті, хто зараз хоче відповідь на питання, що ж буде з Україною, заспокойтеся, оскільки Трамп – феноменальна фігура у політиці і в державному житті. До речі, я думаю, що друге його президентство не буде схоже на перший термін 2016-2020», - підкреслює Олег Постернак.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, чому за 20 км від фронту ми садимо квіти, а не риємо окопи.

Також Знай.ua писав про те, що Буряченко розповів, чи є майбутнє у сьогоднішнього НАТО.