Про це він розповів у своєму блозі.

«Тим часом цікава ситуація трапилася на території росії. Губернатор Курської області Олексій Смірнов у своєму telegram-каналі повідомляє, що над Курською областю збили чотири українські ракети. Не дрони, як раніше про це традиційно постійно повідомлялося, а саме ракети», - повідомляє Олександр Мусієнко.

Як він зазначає, ракети збили в Октябрському і Курчатовському районах вночі, а місцеві мешканці писали про вибухи в соцмережах над самим Курськом, тобто не те, що над районом, а й над обласним центром, а Міноборони росії нічого не коментує. Загалом же, констатує експерт, Курська область постійно під ударами, а так і треба.

«А чи не ті це вже ракети, про які казав президент України Зеленський, говорячи про те, що Україна просувається, і є рішення по ракетній програмі? Бо дуже цікаво, про ракети раніше не повідомлялася. ATACMS не застосовувалися, я не думаю, що без згоди наших західних партнерів, Сполучених Штатів, це було би можливо. Але ось ракети, будь ласка, полетіли», - констатує Олександр Мусієнко.

А щодо зменшення можливостей, додає експерт, можна згадати і те, що у Держдумі рф запропонували ввести квотування поставок бензину на внутрішній ринок і збільшити долю продажу палива з 13% до 20% для того, щоб запобігти значному росту цін на бензин. Це, стверджує він, наслідки пекельних санкцій, які запровадили дрони СБУ, ГУР і інших наших Сил оборони.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко розповів, чи є майбутнє у сьогоднішнього НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як допомогти повстанцям у Малі добити вагнерівців.