Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що б вони зараз не робили, ми все одно будемо просуватися далі (ред. – на Курщині)?

Плюс-мінус так. Те, що зараз відбувається, і з того, що я дивлюся, це не остання якась цікава операція, яку ми плануємо і на нашій території, і на території ворога з набагато ширшим варіантом розвитку подій ніж, нам здається. Тобто там поставлена не одна ціль, і там дуже цікавий симбіоз цілей, яких ми маємо досягати.

Єдине – у мене випадає, що, найімовірніше, темпи певних наших наступальних можливостей зменшаться приблизно через тиждень. Тобто до кінця тижня ми можемо зменшити певні темпи там (ред. – на Курщині), але це не означає, що не буде темпів у якомусь іншому місці.

Давай поговоримо про статус окупованої і звільненої від рашистів території Курської території, і ще Білгородщини. Чи Брянськ долучиться до цієї спільноти?

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Випадає Верховна жриця. Отже, якісь плани є, а ми на цьому замовкаємо. Головне – ми розуміємо, що є якісь цікаві плани по Верховній жриці.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що трапиться з Курськом і Білгородом: «Там навіть розмістяться українські бази».

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи допоможуть укріплення росіянам захистити Курську АЕС.