Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Українські військові повідомляють, що вже зафіксовані випадки, як окупанти розстрілюють цивільне населення на території Курської області. Спостерігали за цими діями і були шоковані, через пару хвилин – вже на місці рашистські воєнкори, преса тощо. Чи планують окупанти видати ці злочини за дій наших військових?

Так, будуть звинувачувати, будуть якісь звернення до світу. Не очікували вони, до останнього вірили, що не дадуть дозволу стріляти. І люди в шоці, люди були не готові, вони не розуміли, вони не відчували повною мірою, як страждають наші люди, наш народ. І вірили в те, що, можливо, настільки суперсила є в російській армії, в путіні як лідері, як президентові, який не допустить таких жахливих ситуацій.

Зараз вони дійсно будуть хвилюватись, підніматись проти влади трошки, але це буде дуже пригнічуватись. І їх ніби відрізають, тобто тут насилля, тут йде закриття від усього світу, у них же з Ютубом, проблеми потім будуть дуже переслідувати. Навіщо вони вбивали і переслідували відомих журналістів? Для того, щоби залякувати людей.

Як відреагує світова спільнота і чи повірить вона росії про випадки розстрілів та злочинів на території Курщини?

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Ось зараз я бачу таку картинку, коли наші військові намагаються, навпаки, якось людей закликати… Чи якийсь жест доброї волі я бачу… Є така команда, що або людей десь переселяти, а військових намагатися чим більше захопити в полон задля обміну. Така ціль. Я не бачу, що є такою прямо метою чим більше катувати і знищувати. Тобто Це не наші методи.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш заявила, що Курщина – це не остання якась цікава операція, яку ми плануємо.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи допоможуть укріплення росіянам захистити Курську АЕС.