Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, питання закінчення війни впирається у кілька факторів, і перший із них – це зміна політичної еліти у кремлі, включаючи путін та його оточення. По-друге, додає він, ці зміни мають торкнутися і України щодо корупції, популістських рішень тощо.

«Третій пункт – це, найімовірніше, багато хто схильний до того, що ескалація та пік війни ще попереду. Це полягає у тому, що, найімовірніше, буде проба пера щодо ядерної зброї. Не виключають, що це буде курський регіон, не виключають, що це буде вздовж північного кордону України по транспортним вузлам», - розмірковує Михайло Гагаркін.

Також він стверджує, що, очевидно, війна ще довго триватиме, нехай не в активній фазі, тому варто говорити про зміну війни на мир. І навіть після цього, додає експерт, ми матимемо величезний пласт роботи із заміни персоналу у держструктурах, щодо вичленування агентів впливу кремля, які тут десятиліттями сидять.

«Але перше, за що всі готові підняти руки «за», – це зменшення жертв військового особового складу, цивільних, щоб це припинилося. Найімовірніше, що це припиниться після зміни влади у кремлі, тільки так, це реперна точка. Решта, щоб швидше це сталося, природно, потрібно заходити на територію ворога, природно, потрібно діяти нестандартними методами, природно, потрібно вичленувати агентів впливу», - підсумовує Михайло Гагаркін.

Популярні новини зараз
Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні З них – житло, з вас – комуналка: українцям безкоштовно роздадуть квартири, хто матиме дах над головою Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова заявила, що незабаром для України настане переломний момент.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи допоможе Кадиров путіну відвоювати Курську область.