Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Зараз я бачу, що зоряний час у Дональда Трампа, будемо відвертими, він під знаком Близнюки. У момент проходження виборів 5 листопада Юпітер – символ влади, успіху – буде у поєднанні з його Сонцем. Розумієте, у чому річ? У Близнюках.

Камала Гарріс - висхідні Близнюки і Юпітер майже доходить до її асцендента у Близнюках, але повертає назад. Тобто начебто вона набиратиме популярності, але щось таке несподівано може статися перед самими виборами.

Я вважаю, що вона провалить, абсолютно провалить дебати з Дональдом Трампа, і ось може статися так, що може не вистачити голосів 5 листопада. Просто Юпітер – символ влади, успіху – доходить до її асцендента, а потім чомусь розгортається і стає ретроградним, так і не даючи нагоди стати насправді президентом, щоб точно вона виграла.

У Камали Гарріс королівська комбінація на Вашингтон у день її народження включається 20 жовтня. Тому я вважаю так: Дональд Трамп, найімовірніше, виграє вибори, але почитає листи поштою на користь Камали.

Популярні новини зараз
Без нафти все розвалиться, включаючи літаки: експерт пророкує швидкий крах економіки росії Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що чекає на Україну – НАТО, ЄС чи щось інше і потужніше.

Також Знай.ua писав про те, що Гай розповіла, коли українські ракети «Паляниця» полетять на москву.