Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Він дуже своєрідний. Але питання в тому, що втримання влади в країні, яка не має забезпечення великою кількістю нафтових доларів, - це досить тяжке випробування, і ти повинен постійно виходити із ситуації за рахунок маніпуляції. І мені здається, що єдина людина, яка не боїться ядерної загрози, - це Лукашенко. Він 100% підлаштується і домовиться.

Тож яка ймовірність, що дід ще Україні пригодиться, що він ще буде корисним в російсько-українській війні для перемоги України? Є ж таке?

Варіативність така є, все залежить від того зиску, який він отримає. Він дуже хоче залишитися живим, він дуже хоче залишитися при владі, він хоче викрутити так ситуацію, щоб вона пішла йому на користь.

Я його не намагаюся реабілітувати, я намагаюся донести те, що за розкладом є шанси вийти сухим з води. І дуже цікаве питання. Переглядаючи росію в контексті навіть цього року, випадають випробування, які пов'язані зі зрадою, і будуть відвертатися навіть ті, хто казав, що ми з тобою будемо до кінця, хто казав, що ми в будь-якому сенсі тебе підтримуємо.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Мобілізованим оголосили важливе нововведення
Показати ще

Варіативність у нас велика, це може бути Китай, це може бути Корея, Іран, це може бути Білорусь.

Як повідомляв Знай.ua, Росс розповів, кому зірки пророкують перемогу – Траму чи Гарріс.

Також Знай.ua писав про те, що Гай розповіла, як скоро українські ракети «Паляниця» полетять на москву.