Про це він розповів у своєму блозі.

«Зараз F-16 складють іспити, тому що жодна система ППО, включно з F-16, не стикалась з таким рівнем атак в історії, як здійснює росія проти України. Не стикалася жодна країна НАТО поки що в історії. Для всіх це іспит, для всіх це перевірка. Чи можливо, що щось може трапитись під час відбиття таких атак?», - пояснює Олександр Мусієнко.

Як він зазначає, The Wall Street Journal та інші видання, які пишуть про цей інцидент, все ж таки не роблять висновків, чому це сталося. На думку експерта, коли ми маємо такі масовані ракетні обстріли, як 26 і 27 серпня, і F-16 їх відбивають, чого не було ще ніколи в історії, коли ППО перенавантажене та дезорієнтоване, зрозуміло, що може статися всяке.

«І тут важливо підтримати Повітряні сили Збройних сил України, подякувати за роботу, честь і хвала тим, хто на службі, і подяка. І співчуття родині Олексія Меся і всім іншим, хто поліг за волю і свободу України», - підкреслює Олександр Мусієнко.

А маніпуляції, які дозволяють собі зараз народна депутатка Безугла або будь-хто інший, стверджує експерт, однозначно зайві, недоречні і не йдуть на користь нікому – ні Повітряним силам, ні Збройним силам, ні народу України, ні поглибленню співпраці з нашими партнерами.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, як потрібно готуватися до довготривалої війни з росією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, коли почнеться битва за Покровськ.