Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, останнім часом ми бачимо дронові атаки на москву, які пробивають російську ППО, але водночас поменшала кількість атак по окупованому Криму. На його думку, це логічно після того, як ЗСУ вразили останній паром у порту «Кавказ», тепер треба зосередити всі сили на окупованих територіях Сходу – Донецька, Луганська область.

«Так само це прикордонні території – Білгородська, Курська, Брянська області. І я вже говорив і повторю: у цій війні для росії два регіони відіграють особливу важливу роль з точки зору логістики – це Воронеж і це Ростов. І по цих регіонах, по цих військових об'єктах, звичайно, треба бити максимально для того, щоби знешкоджувати велику кількість об'єктів, зброї, сил і засобів, які ворог туди стягує, а потім вони опиняються в Україні», - пояснює Олександр Мусієнко.

Тому, констатує він, що би там не думали вороги, що би не планував кремль, Україна вже встала на шлях того, щоби завдавати ударів росії у відповідь, і це буде продовжуватися, тому нехай не розслабляють.

«Деякі російські воєнкори вже закидали щодо цього, і вже хвилювання у них виникло, що ж буде далі, якщо буде балістична ракета середньої дальності на відстань 600-700 км, це ж які наслідки… Ну, так от, нехай готуються», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чи ракети полетять на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як Україна втратила винищувач F-16.