Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«У тому, що ми увійшли та окупували 1200 км Курської області, я нічого глобально хорошого не бачу. Так, це свого роду патріотично стимулює, з одного боку, людей, але щоби ця ейфорія не затьмарила нам очі. Ми бачимо, що в цей же час ми втрачаємо з кожним днем ​​стратегічні частини нашої України – Часів Яр, під Куп'янськом, під Покровськом», - пояснює Ровшан Тагієв.

Як він зазначає, наші Telegram-канали постійно публікують, як щось вибухнуло в росії, спалахнуло, але замість цієї зловтіхи краще б були новини про те, як ми вибиваємо окупантів з території України. А для цього, констатує експерт, нам потрібно більше зброї, а не той мізер, який ми отримуємо, ті ж F-16, а також зняти заборону на використання західної зброї по території росії, адже саме звідти на нас летять літаки з ракетами та КАБами .

На думку гостя програми, про це треба говорити на міжнародній арені у жорсткій формі, аж до судових розглядів, бо ці країни підписали Будапештський меморандум, вони мали гарантувати нам безпеку.

«У риториці американців останнім часом пішло про те, що ось які ми винні, що не відреагували тоді, коли вони нас попереджали… Ні, слухайте, ви дайте нам достатню кількість (ред. – зброї), виконуйте Будапештський меморандум, дайте нам стільки, скільки нам треба», - наголошує Ровшан Тагієв.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривоніс заявив, що прорив ЗСУ на Курщину вже дав потужний психологічний ефект.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, куди насамперед полетить нова українська балістична ракета – на москву, Крим чи ще кудись.