Про це він розповів у своєму блозі.

«От зазначають, що Іран не передасть (ред. – балістичні ракети росії), бо вони йому потрібні для війни з Ізраїлем. А що, Іран воює з Ізраїлем зараз? Так, формально вони декларують, так, вони воюють через своїх проксі, так, вони воюють через «Хезболлу», через інші рухи, але вони напряму не воюють. Вони готові продавати ракети, заробляти з цього, тому що у них економіка падає, їм треба чимось годувати власне населення», - пояснює Олександр Мусієнко.

На його думку, можна по різному ставитися до Нетаньягу, і ізраїльтяни мають право вимагати від свого уряду те, що хочуть, але ми бачимо, що терористи «Хамасу» вбивають заручників, ставлять умови, а Захід ставить Ізраїлю обмеження.

За словами експерта, це небезпечна стежка, яка може призвести до того, що завтра будь-які терористи будуть брати заручників і диктувати умови цілим державам, а світ буде прогинатися під цим.

«І, на жаль, не пройшовши ось цієї війни і на Близькому Сході, і російсько-українську, повернутися буде в нормальний стан складно. Ось в чому є питання – відновити. Тому що за результатами війн, коли кровопролиття проходить, коли проходять страхи і жахіття війни, тоді і є стимул щось відновлювати. Нічого не стримує Іран на сьогодні, жодні санкції. Стримати може завдання ударів, те, що пропонує Ізраїль зробити. Стримати може позиція США більш рішуча», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що зараз ЗСУ варто сконцентрувати свої удари на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чому лукашенко не хоче вступати у російсько-українську війну.