Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, у новій газеті «Європа, яку російські опозиціонери, очевидно, видають у Європі, написала статтю про те, як живуть мирні жителі Суджі під українською окупацією, і, як виявляється, дуже непогано, ніхто їх не ображає. Там навіть є інтерв'ю із жителями, і один, продовжує він, розповів, що ось йому не сподобався один момент: коли два російські солдати сховалися в будинок, українські військові кинули туди гранату, мовляв, треба було б все ж таки акуратніше, а раптом що, раптом там мирні.

«Так росіяни точно знають, що у дитячій лікарні діти, і вбивають їх ракетою. росіяни точно знають, що у театрі Маріуполя ховається 600 чи 700 дітей із матерями, і вбивають їх величезною двотонною бомбою, і потім заливають бетоном, і потім привозять Євгена Миронова потанцювати на цьому бетоні. А що тут? Будинок, де точно сховалися російські солдати. Ні, товаришу мешканець Суджі, не пройде ваш аргумент», - коментує Михайло Шейтельман.

Далі, розповідає він, інший житель Суджі розповів, що чув постріли та вереск собак, думав, що їх розстрілюють бійці ЗСУ, але виявилося, що вони відстрілювали ланцюги, адже росіяни, тікаючи з міста, навіть собак не спустили. І далі він додав, наголошує експерт, що поведінка українців у Суджі дуже відрізняється від того, що він читав про поведінку росіян під Києвом.

«російські солдати, нагадаю, під Києвом розстрілювали собак, корів, коней спалювали живцем разом зі стайнями, щоб просто не було у нас коней, а то бач, як живуть тут українці. Вбили навіть страусів, як ви знаєте, та спалили у зоопарку, але це на Донбасі. Отак поводилися російські солдати під Києвом і взагалі на території України. І ось так поводяться воїни Збройних сил України», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос розповів, чи допоможе операція ЗСУ на Курщині все таки зупинити росіян на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, куди зараз ЗСУ сконцентрували свої удари.