Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, візит путіна у Монголію був потрібен передусім для того, аби продемонструвати, що він не в міжнародній ізоляції. Адже, констатує він, путін не може їхати у цивілізовані країні, він катається лише по своєму прикордонню – Північна Корея, Монголія, ще кудись, але йому пора звикати.

«Коли його приймав монгольський президент, була встановлена золота юрта у дусі кочових часів, кочових племен розквіту Монголії, вона була у дусі ханів, і зустрічали вершники. Але перед тим, як розпочати робочу зустріч, путін вклонився пам'ятнику Чингісхана разом із Президентом Монголії. Що ж це виходить? путін як знавець історії підкоряється ординському минулому, підкоряється тому, що треба платити улусу данину», - коментує Олександр Мусієнко.

Принагідно він згадує, що у радянські часи все, що стосувалося Монголії, Середньої Азії, стиралося, партія не хотіла, щоби люди знали про це, щоби мали свою історію, своїх національних героїв. Отож, констатує експерт, Радянський Союз не хотів, і путін не хотів, але він, очевидно, вже настільки не має кому продавати газ, що нема куди діватися, доводиться кланятися Чингісхану.

«Розумієте, що він зробив? Тобто він фактично визнав Чингісхана національним героєм. А Монгольська імперія колись покривала і москву, і Київ був частиною певний час, і вся практично Україна була частиною монгольської імперії. І путін це визнав. Тобто путін визнав першість над росією», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття І ви це їсте: українців шокували відео про те, як насправді роблять шинку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як живуть мешканці Суджі під окупацією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як стримати Іран від поставок росії балістичних ракет.