Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, до гасла Шмигаля «Воюй або працюй!» є два питання. Перше, зазначає він, про те, а де працювати українцям, де вся ця безліч створених робочих місць, і що роботодавці їм платитимуть?

«Це перше питання – де людям працювати? Друге – а, може, чиновники, міністри та депутати, я перепрошую, припинять займатися нічим? А то виходить, що українцю звичайному «Воюй або працюй!», а чиновнику, міністру, депутату – жируй. Ну, нормальний девіз…», – коментує Ігор Мосійчук.

Крім того, зазначає експерт, Шмигаль говорив про те, що наповнити бюджет ми можемо, тільки повернувши наших українців з-за кордону, із чим важко не погодитися. А далі, розповідає він, камера від Шмигаля проїхалася до Умєрова, отож, із нього і треба було б почати, взагалі з усіх чиновників, чиї сім'ї, особливо чоловіки мобілізаційного віку давно за кордоном.

«А то в нас якась викривлена ​​ситуація виходить. Українцям кажуть «іди воюй!», а їхні брати, сестри всі там за кордоном, у них усе гаразд, а половина взагалі у Криму з російськими паспортами. У мене питання – а де хоч один кримськотатарський партизанський загін, де потяги російських окупантів, які зійшли з колій?», - підсумовує Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз
Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тагієв заявив, що Захід має постачати більше зброї Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як стримати Іран від постачання росії балістичних ракет.