Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ми зараз доходимо до певної точки неповернення, якщо послухати, проаналізувати те, що відбувається на фронті. Я зараз не про бойові дії безпосередньо. У нас відбулася масова мобілізація, і у нас на фронт потрапили різні люди», - зазначає Андрій Булгаров.

Як він пояснює, на фронт потрапили же не тільки люди із села, які добре знають, як працює трактор, відповідно, можуть бути танкістами. Їм, звісно, додає журналіст, честь і хвала, такі люди потрібні, але там опинилися журналісти, айтішники, креативний клас, тобто люди, які працюють головою і вміють заробляти саме своїми знаннями, а також не люблять мовчати, коли їм щось не подобається.

Отож, стверджує гість програми, все це призвело до зміни всередині нашого війська, до революції в армії. І почалося це, зазначає він, ще коли Богдан Кротевич, начальник штабу Третьої штурмової, подав позов до ДБР на генерала Содаля, який відповідав за весь Східний напрямок.

«Тому що, коли на самому низовому рівні опинилися люди, які вміють говорити і не вміють мовчати, це рано чи пізно починає змінювати систему. Як це не парадоксально, але в армії, найбільш консервативній структурі, через велику кількість мобілізованих людей її ця консервативність починає ламатися», - пояснює Андрій Булгаров.

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, як влада хоче водночас наповнити і бюджет, і фронт.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чому путін раптом згадав стамбульські домовленості, які ніхто насправді не підписував.