Про це він розповів у своєму блозі.

«Загалом, якщо подивитися, плану саме перемоги для України, складається враження, немає ні у Трампа, ні у Гарріс. А є бажання дійсно у Гарріс продовжувати курс Джо Байдена, можливо, дещо активніше, я сподіваюсь, і, можливо, з більшим потенціалом, з більшими пакетами допомоги, з більшою увагою, чого би нам, безумовно, всім хотілося», - зазначає Олександр Мусієнко.

А у Трамп, продовжує він, є єдиний план, прив'язаний до нафти, і невідомо, чи він спрацює. Як пояснює експерт, зменшення доходів росії від енергетичних ресурсів, від нафти і газу – це, звичайно, важливо, це потрібно робити, але чи буде це вирішальним?

Однак, констатує він, попри мінуси і плюси, Гарріс принаймні заявляє про те, що Україну треба далі підтримувати, давати право себе захищати. Тобто, зазначає експерт, вона так формулює фрази, що вони корелюють із тим, що Україна просто має пережити путіна, про що почали останнім часом писати американські аналітичні видання.

«Звичайно, що план демократів більше буде інтегрований у те, щоби тримати Україну ближче, щоби підтримувати транс’європейську єдність, щоби зберігати присутність Сполучених Штатів у Європі, щоби посилювати присутність Сполучених Штатів в індо-тихоокеанському регіоні. Хоча тут і Трамп не буде заперечувати проти цього», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, як пройти осінь і зиму без відключень електроенергії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як протидіяти російським дронам на території країн НАТО.