Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Епоха Байдена йде, це однозначно. Я взагалі не розумію, план перемоги йому везуть, він там кульгавий на обидві ноги, крила, хвоста і взагалі. Вже, гадаю, він не керує навіть своєю власною адміністрацією. Але тут треба звернути увагу на кілька концептуальних моментів», – зазначає Ігор Мосійчук.

За його словами, постає питання, чому правду про те, як проходили стамбульські переговори, про їхній зміст, про пропозиції, про те, що писалося в документах, нам розповідає хто завгодно, окрім української влади, - західна преса, Вікторія Нуланд, путін, Шойгу?

Як стверджує гість програми, взагалі зараз у нас триває внутрішньополітична боротьба за формування переговорної групи, адже кожен хоче там себе бачити, щоб отримати якийсь політичний дивіденд у разі, якщо ці переговори відбудуться та призведуть до угод. Тобто, стверджує він, виглядає так, що ніхто не збирається радитися з українським народом, запитати, які межі угод допустимі, хочуть люди миру чи війни.

«Питання щодо Стамбула впирається у те, що це все говорить хтось: каже путін, каже Нуланд, каже Шойгу, каже Девід Браун, трохи підтвердив. Парламент навіщо? 2014 року ми йшли захищати країну за свободу слова, за свободу думки, підприємництва, всього, ми хотіли, щоб у нас була парламентсько-президентська республіка», - наголошує Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Мобілізованим оголосили важливе нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, як пройти осінь та зиму без відключення електроенергії.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков назвав перемоги та проблеми операції ЗСУ на Курщині.