Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Я хотів би повернення до політичного життя, виключно коли закінчена війна на наших умовах, на кордонах 1991року. Я не буду лукавити, і це теж не новина, що є такі, на жаль, перспективи, які мені абсолютно не подобаються, про певну заморозку війни і розгляд проведення виборів, коли Україна буде територіально нецілісною. Про це ходять новини, це багато хто розглядає і серед міжнародних партнерів, і серед української влади», - розповідає Олег Симороз.

За його словами, політично наступний рік – це саме можливість із великим знаком питання проведення місцевих виборів. Адже, констатує ветеран, місцеві вибори – це не всеукраїнські вибори, і тут уже суттєво можна подумати, де і як їх проводити, бо ж є дуже багато мирних міст, де живуть люди, і, по суті, вони заслуговують на обрання своєї місцевої влади.

«Я думаю, що на цю тему буде багато дискусій, які, можливо, навіть зараз ще не на часі. Але суттєва можливість виборів наступного року. З того, що знаю серед владних високих кабінетів, таке питання досить широко обговорюється і розглядається. І міжнародні партнери це питання досить серйозно розглядають. Тобто це не я зараз придумав», - підсумовує Олег Симороз.

Популярні новини зараз
Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосійчук оцінив роботу українського парламенту на прикладі переговорів із рф у Стамбулі.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, які плани перемоги Україні пропонують Трамп і Гарріс.