Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

За словами гостя програми, відсутність комунікації – це ще одна величезна проблема нашої влади, таке враження, що наші політики просто бояться людей. І це, підкреслює він, у такій діжиталізованій країні, як наша, адже ж Україна перша у Європі, якщо не на планеті, у цих питаннях, особливо останніми роками.

«У чиновника має бути за родом його занять якась аудиторія, він фактично має користуватися соціальними мережами. У всіх, до речі, підприємствах, якихось установах що державних, що місцевих є на це відповідні бюджети. Тобто там є штатна одиниця, якийсь прессекретар чи голова якоїсь медійної служби, вони отримують заробітну платню, вони мають все це робити», - розповідає Владислав Михайленко.

Наприклад, міркує він, телерадіокомпанії могли би поширювати сигнал, щоб комунікувати з людьми, пояснювати, також у нас чомусь не проводяться на нормальному рівні ніякі громадські слухання. Принагідно ексдепутат згадує, як це відбувається у Гаазі, де у нього зараз родичі: стукають у всі двері, щоб запитати твою думку щодо якоїсь реконструкції, навіть якщо ти біженець і проживеш тут не довго.

«А у нас постійно люди бідкаються, влада розводить руками. Ну, на превеликий жаль, це наші реалії. Можна, потрібно і необхідно виходити до людей і спілкуватися з людьми, дізнаватися їхню думку, і тоді все буде класно», - підсумовує Владислав Михайленко.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосійчук оцінив роботу українського парламенту на прикладі переговорів із рф у Стамбулі.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, які плани перемоги Україні пропонують Трамп і Гарріс.