Про це вона розповіла у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

Як розповідає гостя програми, це підприємство вона взяла з боргами на суму 4,8 млн, але їй вдалося з ними розпрощатися за 2,5 роки, відразу провести реконструкцію і вийти на результат. У Європі, міркує директорка, така ситуація була би неможлива, там влада зовсім по-іншому ставиться до державних підприємств і до державного майна, там і земля майже вся державна, але у нас не так, і добре, коли просто не заважають.

«Ми не маємо ніяких гарантій. От якби у нас були якісь гарантії, я могла б взяти кредит і побудувати молокозавод. Підприємство наше виробляє 14 тонн молока, я за 2 роки могла б побудувати молокозавод. Але я не можу такий кредит взяти, тому що в мене немає ніякої гарантії, що я буду тут працювати не те, що через 2 роки, а що я буду тут через рік працювати. Ми не маємо таких гарантій», - пояснює Лариса Мітіогло.

А щодо зовнішніх інвестицій, міркує вона, то було би добре, якщо це все відбувалося чесно і законно, але це не так, тому краще не треба. За словами директорки, підприємству вистачає і власних коштів, підприємство, маючи 2,5 гектарів орних земель 1800 голів великої рогатої худоби, може вижити, має майбутнє і перспективу.

«Я бачу, до чого доводять сусідні господарства інвестори. Це не ті інвестори. Якщо підприємство доводиться до банкрутства і планується щось інше, зовсім нехороше для того підприємства, це ж неправильно. Тому я проти таких інвестицій», - підсумовує Лариса Мітіогло.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають надбавку з жовтня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак заявив, що війни надто дорого обходяться світу.

Також Знай.ua писав про те, що Ус пояснив, чому західні війська все ж таки повинні захищати Україну.