Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Миколаївська область.

Ну, там затишшя таке певне. От Миколаївську область можемо зараз узагалі навіть не розглядати, тому що у мене не йде тривога від цієї області. А от Запоріжжя мені фонить дуже сильно.

Давай Запоріжжя місто і Запорізька область окремо.

Боже, скільки ще болю буде протягом 6 днів… Я дивилася 9 днів назад, що от 9 днів вони будуть знищувати Запоріжжя з лиця землі. І от мені показує, що 6 днів там ще буде дуже багато сліз. І у Запоріжжі хтось дуже чітко здає цілі, дуже чітко здає цілі за гроші, чому вони і досягають таких успіхів. Ще будуть жертви. Диявол і Місяць. І вони там зараз планують ще не тільки у цивільні гатити, а десь по запорізьких по якихось важливих об'єктах. І вони туди вгатять.

Популярні новини зараз
Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Пенсіонери отримають надбавку з жовтня Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Херсонщина.

От вони так якось там теж точково, але я не бачу там великих руйнувань. Ну, так, знаєте, стабільно, як у них там є, - вибухи, вибухи, вибухи.

ДРГ не планують заходити? Вони там регулярно бігають.

А так вони там є. Вони там є, і, бачите, карта ключа каже, що вони там є, але зараз Херсон у них не у планах, не у пріоритеті. Зараз Запоріжжя.

Давай подивимося Одеську область та Одесу.

Одещина мені іде зараз також під також під загрозою. Ну, знову, це, звісно, логічно, що небезпека з води. Левіафан і Королева чаш – з води. Типу як балістика, але це розпилення, як то кажуть, гроші на вітер – карта Дурень.

Як повідомляв Знай.ua, Мітіогло розповіла про труднощі у роботі держпідприємств.

Також Знай.ua писав про те, що Литовський пояснив, коли і за яких умов можливе закінчення війни з рф.