Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Близько 20 років перед нами так водять морквиною на відстані, і ми за нею біжимо у прірву, вже біжимо. Морква називається дорожньою картою у НАТО. Нині кажуть: «Ми дамо вам запрошення». Що таке запрошення? Це ж не членство, це нічого не зобов'язує. Тобто цю моркву трохи наблизять, не більше», - зазначає Ігор Мосійчук.

Тому, стверджує він, тут треба визначатися насамперед нам, якщо вже нас не беруть до НАТО, як би ми туди не намагалися. До того ж, додає ексдепутат, такі заяви, як зробив Залужний, що й жінок призвемо, щоб росію до Європи не пустити, це неприйнятна риторика та неприйнятні рішення.

«Я не виключаю, що адміністрація Камали Гарріс може піти на якісь переговори, якісь угоди у разі її перемоги. Але я думаю, що зараз її риторика – це спроба відібрати антивоєнні голоси у Дональда Трампа», - каже Ігор Мосійчук.

І недарма, констатує він, Трамп уже й «Макдональдсі» підробляв, враховуючи, наскільки він виборчий у технологіях і піарі, до дня виборів ми ще побачимо багато чого цікавого.

Популярні новини зараз
Корчинський визнав, що мобілізаційний вік може опуститися до 14 років Українцям дали прогноз закінчення війни: минулий не справдився Облави ТЦК: розкрили, як планують маршрути Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що буде з російськими воєнними злочинцями: «Образно цегла на голову».

Також Знай.ua писав, що Шейтельман заявив, що солдати КНДР на війні в Україні – це не розпач кремля, а виклик для США.