Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає гість програми, ворога не можна недооцінювати так само, як і переоцінювати, а для цього його потрібно вивчати. Тим не менш, констатує він, дуже багато наших моделей, які для нас є зрозумілими і в яких ми живемо, автоматично переносяться на росію. Експерт пояснює, що це два абсолютно різні організми, два абсолютно різні світи, тому не можна підходити з одними і тими ж самими мірками до того, що відбувається в Україні, і до того, що відбувається і росії.

«Тому я думаю, що це дуже велика проблема і в нас, і на Заході – справжніх русистів чи русологів можна порахувати на пальцях. Була школа совітологів і вона давала певну віддачу, Радянського Союзу немає, а школи русологів немає сьогодні», - стверджує Кость Бондаренко.

Як зазначає політолог, він знає багатьох людей у Сполучених Штатах, у Британії, у Європі, які нібито займаються росією, але це радше поверховий підхід до росії. За його словами, це люди, які дуже часто бували у росії як туристи хіба що і які абсолютно не усвідомлюють специфіки російської ментальності чи російського способу мислення.

Популярные статьи сейчас
Украинцы смогут получить денежную компенсацию: кому следует обратиться в отделение "Ощадбанка" Коммунальщики "наплевали" на мораторий: установили незаконные тарифы и вынуждали переплачивать Почему в СССР строили 5- и 9-этажки - вы даже не догадываетесь, в чем "секрет" Будут дежурить представители ТЦК: где украинцам теперь могут вручить повестку
Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, що путін вже задумався про розпад росії.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів про крихкість людського життя в умовах війни.