Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гість програми, насправді концепція «Армія, мова, віра» не консолідувала все суспільство, довкола неї зібралася якась група, але це лише частина суспільства, тож національною ідеєю вона стати не могла. Сьогоднішня ж влада, зазначає він, використовує елементи цієї концепції, але тому що йде війна і всі елементи концепції були доречними: і віра у зв'язку з усіма цими пертурбаціями в Києво-Печерському монастирі, і сильна армія, і мовна політика.

«Але це не об'єднує. Якщо говорити про національну ідею, вона має бути орієнтована у майбутнє. Яке майбутнє пропонує «Армія, мова, віра»? Наша віра ось така, мова українська, зрозуміло, і армія. А де майбутнє? У концепції має бути образ майбутнього», - наголошує Олег Хом'як.

За його словами, створити відповідну концепцію для національної ідеї насправді можна, але над цим треба працювати. Проте, констатує експерт, її немає і вона просто так не з'явиться, оскільки еліта зацікавлена лише у владі і займається лише отриманням зиску від влади.

Популярные статьи сейчас
Украинцев начнут жестоко проверять: кому следует приготовиться Украинцев обнадежили: какие коммунальные тарифы пообещали не трогать Платить по 2,64 грн за кВт будут не все: какими будут майские платежки за свет Украинцам кардинально изменят правила оплаты коммуналки: к чему готовиться
Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чи варто чекати серйозної відповіді з боку рф за безпілотники над кремлем.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, наскільки ефективними є українські ІПСО в рф.