Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Ситуація, яка зараз з'явилася навколо військово-промислового комплексу та навколо того, що у нас реально крутий щит. Чи зможемо ми в майбутньому забезпечити таку систему захисту ППО, яку у нас запозичуватимуть інші країни?

Через 5 років у нас це будуть наслідувати, ми як країна це продаватимемо, це приноситиме хороший дохід до бюджету. Саме система захисту, яка буде. Її вже тестують, про це, зрозуміло, ніхто не говоритиме, бо всі новини читає ворог. Буде таке, що марно буде кудись бити.

Просто обсяг країни великий. Якщо у Києві ми це вже бачимо, то є регіони, яким ще відверто важко, є Харківська область, Сумська область.

Тобто Україна стане тією країною, яка буде провідною у світі з розробки. Чи відродиться у нас військова інженерія?

Популярные статьи сейчас
Оправдания не сработают: ТЦК жестко накажут мужчин за отказ Осторожно, поставьте коробку на место: украинцев предупредили об опасных яйцах в супермаркетах "Сначала ей нужно...": известный таролог ответила, спасет ли Украину женщина Опасная болезнь возвращается: из-за травмы пальца мальчик попал в интенсивную терапию
Показать еще

Так вона вже відроджується, в тому й річ, що вже дуже багато фахівців. Раніше виїжджали, коли було про витік мізків, про те, що у нас вченим платять 3 копійки, а на Заході їх цінують і вони можуть чудово будувати свою кар'єру, займатися розробками, а не торгувати на базарі. У нас це вже відбувається.

Тобто цей процес, що вже йде від початку повномасштабної війни, коли всі прокинулися. Вау, ми здали ядерний потенціал, ми не прийняли за Януковича проєкт захисту. Навіщо? Хто на нас нападатиме? І ось тепер це стало актуально, у це справді вкладаються і вкладатимуться ще більші гроші.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш заявила, що темпи просування ЗСУ на Курщині з часом можуть знизитися.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про провокації росіян на Курщині.