Закриття телеканалів «112 Україна», «NewsOne» і «ZIK» мало кого в українському суспільстві залишило байдужим. Більш того, багато хто почав доводити свою причетність до цієї події.

Подробицями в програмі «А как на самом деле?» ділиться Мирослава Бобровська.

«Звичайно ж, першим на те, що сталося відреагував Порошенко і його пул. Я думаю, вони ввечері закотили бенкет на весь світ. Зеленський з ворога моментально перетворився на друга і соратника... По суті, відпрацьовують тезу: канали закриті завдяки постанові парламенту попереднього скликання, у 2018. Мовляв, дивіться, це все ми, а не Зеленський», - говорить вона.

Однак якщо колишній склад Верховної Ради прийняв таке рішення три роки тому, чому воно не було виконано?

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Можливо, річ у тім, що всі люди, які зараз бурхливо вітають закриття непатріотичних каналів, тоді активно виступали на них. Дмитро Гордон, наприклад, навіть вів програму на «112 Україна».

А Петро Порошенко, напевно, першого разу схвалив дії Зеленського, нарікаючи, що сам не закрив ці канали. Але чому не закрив? Виявляється, в цьому випадку легітимність минулих президентських виборів могла б бути оскаржена.

«Виходить, він розумів, що є електорат з іншими поглядами, ніж у нього - і щоб його не злити та не зіпсувати собі передвиборчу кампанію, вирішив промовчати? Так ось, значить, основна мета? Не люди, а крісло?», - задає ведуча риторичне питання.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Мирослава Бобровська зазначила, що в Україні хороша освіта стане привілеєм небагатьох.

Також вона розповіла про те, як йде розділ України.