Народний депутат Антон Поляков записав свій новий відеоблог на YouTube про вакцинацію в Україні від COVID-19 і ситуації з «Мотор Січ».

«Ось подивіться на цей графік вакцинації, на жаль, нас там немає. Великобританія вже вакцинувала 8 мільйонів чоловік, а ми все ще чекаємо 117 тисяч вакцин. Ось так діють західні партнери. А комерційну вакцину раніше літа не прогнозують в Україні. Так що навіть якщо б ви дуже захотіли зробити це платно - не зараз, не на часі ще», - заявив Поляков.

Також депутат додає, що Зеленський розійшовся не на жарт, наклавши санкції на «Мотор Січ».

«Ще одні санкції від Зеленського. Тільки ось нова проблема тепер може полягати в тому, що 18 тисяч співробітників заводу втратили майбутнє, 800 мільйонів доларів - доходу в бюджет країни, а якщо ще й буде поразка України в міжнародному арбітражі - то ми потрапляємо на компенсацію китайцям - 3,5 мільярда доларів збитків», - вважає Поляков.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Резюмуючи, він говорить, що найімовірніше, що на експорті України в Китай - а це 60% загального обсягу експортованої руди і 30% кукурудзи - теж можна ставити хрест.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про заяву Полякова, про що не сказав Зеленський в інтерв'ю Радіо Свобода.

Крім того, Поляков раніше заявив, що Зеленський опинився перед дилемою Татарова.