У новому випуску на своєму YouTube-каналі "Тарас Загородній говорить" політолог Тарас Загородній міркує на тему можливого третього заходу Юрія Вітренка на посаду віце-прем'єра й одночасно міністра енергетики.

"Знаєте, мене завжди дивували ці ринкові топ-менеджери, які люблять розповідати про необхідність платити величезні зарплати, як у приватному секторі. В Україні, в приватному секторі, тих зарплат, які Вітренко й Коболєв собі намалювали за рахунок підняття тарифів, просто не існує ", - прокоментував Загородній.

Для прикладу, політолог згадує керівника норвезької нафтової компанії, яка має величезні обороти, з продажами по 15 млрд. на рік. Як запевняє Загородній, у норвежця зарплата на порядок менша, ніж у пана Коболєва. При тому, що Нафтогаз за фактом збитковий, Коболєв примудряється займатися махінаціями, не виконуючи жодні з планових показників.

"Слуги народу відчули себе нарешті депутатами, і вкрай дивуються, коли на пост вдруге беруть таких як Вітренко. Загальну думку щодо цього приводу висловив Дмитро Разумков, який двічі не голосував і публічно заявив, що не буде й надалі. І правильно говорить, адже як людина може собі дозволити премію в 4 млн. й приходити з чесними очима на посаду віце-прем'єра. Депутати розуміють, що якщо проголосують за Вітренка, то в Україні почнеться черговий великий "бадабум". Народ не зрозуміє, як відвертого мародера можна призначати головою міністерства енергетики й першим віце-прем'єром", - резюмував Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також раніше Знай.ua поширив думку Тараса Загороднього про закон про народовладдя.

Раніше Знай.ua повідомляв, що політолог міркував на тему зміни влади в Росії.