Політичний експерт Андрій Вігірінський в ефірі «Знай24» висловився щодо можливого оскарження санкцій закритими українськими телеканалами.

«Була аналітика щодо оскарження у Верховному суді указів про введення санкцій певними юрособами. Колись «Яндекс» оскаржив, приватні особи... По-моєму, два або три процеси, і в тому числі рішення, і в тому числі, відповідно, судові розгляди були засекречені. Тобто без допуску ЗМІ для висвітлення – це раз, і другий момент – навіть судові рішення, які були винесені, не були у вільному доступі в судовому реєстрі», - говорить він.

На думку політичного експерта, якщо телеканали будуть намагатися оскаржити санкції – судовий розгляд буде закритим.

«Тому я думаю, що виходячи з того, що у нас в цьому діалозі звучить питання, яке стосується особистого життя певних людей і національної безпеки, коли буде оскарження і судовий розгляд, найімовірніше, що воно не буде публічним», - сказав Вігірінський.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Вігірінський заявив, що президент не буде обговорювати закриття каналів ні з їх прихильниками, ні з противниками.

Нагадаємо, Чаплига розповів про те, чому в Україні почали закривати телеканали.