З того часу, як спікер українського парламенту Дмитро Разумков опублікував свій відеоролик, він вже встиг викликати масу коментарів, припущень і здогадок.

У політичного аналітика Михайло Чаплиги - своя думка, яку він висловлює в відеоблозі «Чаплига без питань».

«Що ми маємо? Маємо прекрасний ролик Разумкова, який він розмістив на своїй новій сторінці в Фейсбуці під назвою «Політик Дмитро Разумков». В принципі, тут нічого такого немає, він і є політик. Спікер - це обличчя парламенту, він повинен бути красивим, розумним, зрозумілим і позитивним. Хтось повинен витягати імідж цілого інституту», - говорить він.

Такий ролик не міг не підштовхнути до пошуку в ньому прихованих смислів. Одні припускають, що спікер пішов у відпустку, інші - що Юрія Вітренка постараються протягнути на посаду віцепрем'єра, треті - що новим прем'єром стане Порошенко, четверті - що їм, а може бути, спікером буде Юлія Тимошенко, уклавши союз із «Слугою народу», п'яті - що спікером тепер буде Руслан Стефанчук ...

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але головний сенс не прихований, він на видноті: час монобільшості закінчилося. Партія, подібна «Слугу народу», і не може довго залишатися в такому положенні - вона ж і сама толком не розуміє, що вона таке і навіщо вона потрібна. Отже, необхідно шукати союзників.

«Потрібно формувати коаліцію, але з ким? Не з ОПЗЖ - вони їм канали вимкнули. «Голос» теж не годиться, від коаліції з ним користі не буде. А ось «Батьківщина» була єдиною фракцією, яка в минулому грудні разом зі «слугами» голосувала за бюджет. Це вже був свого роду меморандум про наміри», - робить висновок Михайло Чаплига.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він називав можливу причину закриття каналів Козака.

Крім того, Чаплига розповів про те, як йде маніпуляція емоціями українців.