В Україні у боротьбі між холодильником і телевізором - холодильник виграє. Тому, проведення щотижневих форумів "Україна 30" може поліпшити рейтинг президента Володимира Зеленського, тільки якщо буде підтримка і реальні поліпшення життя людей.

Про це сказав політолог Тарас Загородній у новому випуску "Тарас Загородній говорить" на своєму YouTube-каналі .

"Зеленський ще раз демонструє, що не слід його недооцінювати. Він уміло використовує ті медійні інструменти, які у нього є. Він майстерно може це використати для підтримки власного рейтингу і рейтингу партії. І тому, власне, і придумані ці були форуми, які обіцяють бути щотижневими, на яких обговорюватимуться, як кажуть у владі, проблеми, які цікавлять українців. Чому це може спрацювати теоретично - це дуже хороший привід для того, щоб пропіаритися на темі незалежності України", - сказав Тарас Загородній.

Він відмітив, що саме на честь 30-річчя незалежності і названі форуми, оскільки це свято об'єднує більшість людей в Україні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У разі дострокових виборів, які можливо проходитимуть цієї осені, - дуже вдалий інструмент для того, щоб входити у виборчу кампанію. Третє - це імітація, ще раз підкреслюю - імітація, спілкування з народом, яка дозволяє створити ілюзію спілкування з народом, дозволяє отримати нібито зворотний зв'язок. Ну і четверте - звичайно ж розповісти про те, як космічні кораблі борознять наші простори і про те, як все добре в нашій країні. Але проблема в тому, що ці інструментарії без реальної підтримки, без реального поліпшення життя людей - можуть і не спрацювати", - пояснив політолог.

За його словами, якщо люди протестують проти тарифів, або їм не подобається, що податкова давить ФОПи - за допомогою форумів створюється імітація того, що їх слухають.

"Але проблема в тому, що в Україні все-таки боротьба між холодильником і телевізором. Холодильник все-таки якось виграє. Чому - тому що все-таки люди частіше отримують платіжки по завищених тарифах, бачать, що не проходить вакцинація так, як треба", - резюмував Загородній.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Гончаров підтримав ідею проведення форумів "Україна 30" по усій Україні.

При цьому, Знай.ua повідомляв, що Анатолій Матиос відмітив, що форум "Україна 30" виглядає, як продаж держави за 30 срібняків.