Україна ще не почала отримувати вакцину від коронавірусу, але її виробництво вже повним ходом йде в декількох країнах. І чим далі, тим більше розпалюються пристрасті навколо неї.

Про те, чому цей препарат так важливий, у своєму відеоблозі «Чаплига без питань» розповідає анархіст Михайло Чаплига.

«Насправді товаришам, які сидять на закупівлях вакцини, абсолютно все одно, буде хтось колотися нею, чи ні. Їх цікавить, скільки бабла ми відвалів за якийсь товар Ікс, і скільки вони на цьому зароблять. А якщо ніхто не буде цим колотися - вони потім запрацюють ще й на утилізації», - вважає оглядач.

Але справа тут в іншому. Сперечання в глобальному світі досягли такого напруження, що в останні роки серйозно пішли розмови про чергову світову війну. Занадто багато стало охочий потрапити в «золотий мільярд», на відміну від тих, хто бажає працювати - при тому, що населення Землі зростає. Але тепер пандемія коронавірусу дає можливість переділити світ і без війни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Той, хто володіє технологією виробництва вакцини - пан світу. Тепер одні країни стали стравами, інші - їдцями. І тут раптом Путін запустив в Росії проєкт своєї вакцини. Сам я, до речі, підтримую вакцинацію, і всіх закликаю пройти її. Але Путін тепер каже: давайте все ділити нема на трьох, а на чотирьох. А страви-то вже розписані - але тепер почався перегляд цього розкладу, в якому багато країн заявляють про себе», - каже політичний аналітик.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Михайло Чаплига вказував, що зараз партія «Слуга народу» вже не здатна самотужки контролювати парламент.

Також він закликав Україну брати до уваги тільки власні інтереси.