Екснардеп Інна Богословська в програмі «Романенко. Беседы» розповіла, що вважає політику інструментом, а не наркотиком.

«Всім чомусь здається, що я все своє життя в політиці, але це зовсім не так. Я все життя заходжу в політику і виходжу з неї. Тому що політика для мене точно не є наркотиком. Політика для мене ще два роки тому здавалася інструментом для реалізації того, що я хочу зробити в житті. А я хочу, щоб кількість освічених людей перевищила кількість тих, хто не хоче думати і щось робити в житті. І я думала, що політичні інструменти мені в цьому допоможуть», - каже екснардеп.

Вона нагадала, що стала депутатом Верховної Ради в 1998 році, а до цього створила найбільшу організацію спілки юристів в Україні, де було 17 тисяч осіб.

«Я була 4 роки в політиці, потім пішла з політики і 5 років не була в політиці, і займалася тим, чим і зараз, – просвітництвом. Так і має поводитися людина, яка вважає себе лідером. Незалежно від того, яке місце вона займає, вона повинна робити те, що їй в кайф», - вважає Богословська.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз вона хоче представити майстер-клас на тему «Чим відрізняється бізнес від політики.

«Абсолютно очевидно, що у нас люди взагалі не розуміють цієї різниці, а вона величезна. І мені хочеться допомогти тим людям, які збираються з бізнесу піти в політику, щоб вони розуміли, чим повинні жертвувати. Тому що політика дає величезну кількість можливостей, але політика забирає свободу», - заявила екснардеп.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Микола Томенко розповів про парламентські парадокси.

Нагадаємо, Бандура розповів про відсоток інноваційних компаній в Україні.