Попри те, що влада спростовує інформацію про український безпілотник, який був посаджений бойовиками «ЛДНР» в районі селища Калиновве, чутки про категоричну заборону роботи контрдиверсійних підрозділів та безпілотних літальних апаратів, це свідчить про доказ ефективної роботи розвідтовариства ЗСУ і, власне, розвідтовариства України.

Таку думку висловив політичний експерт, співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов у своєму блозі.

За його словами, ефективну роботу розвідтовариства України не раз підтверджувала місія ОБСЄ. Так, ще в червні громадська ініціатива «Права справа» повідомляла про проходження колони техніки з Російської Федерації в окупований Луганськ. Буквально за 2 дні місія ОБСЄ в повному обсязі підтвердила цю інформацію.

«Більше того, інформація про проходження цієї колони зацікавила і наших західних партнерів. Представник США в ОБСЄ говорив, що ця колона, яка пройшла на лінії умовного кордону України і РФ, викликала стурбованість. Бо проходження колон повз офіційні контрольно-пропускні пункти свідчить не про гуманітарний, а про військовий компонент», - сказав Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З 15 по 17 лютого, на момент проходження колони в 9 районах Луганської області вимикається стільниковий зв'язок. Це комплекс оперативних заходів спецслужб так званої ЛНР з метою унеможливити витік про проходження колони і характер передислокації.

«Інформація іде на загал. Яка реакція тієї сторони? Після оприлюднення в ЗМІ на провідних українських каналах бойовики забороняють місії ОБСЄ роботу на кордоні (КПП Ізварино і Должанський). Тобто бойовики мають намір приховати подальші передислокації з РФ на територію Луганська живої сили», - зазначив експерт.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що політолог Снєгирьов дав пораду українським спецслужбам.

А також розповів, яку роль зіграв закон про іноземних агентів за часів Другої світової війни.