Не вірити відвертим фейкам про те, що нібито Збройні Сили України ніяк не реагують на провокації бойовиків на Сході України, - з таким закликом у своєму відеоблозі звернувся політичний експерт, голова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Він навів приклад, що на території окупованих Донецької і Луганської областей відбувалася передислокація в районі селища Тернове. Місія ОБСЄ підтвердила, що там зосереджено близько 130 одиниць техніки.

На полігоні в селищі Бугаївка Луганської області на момент проходження російської колони з 15 по 16 лютого місія ОБСЄ фіксує роботу російського реле новітньої розробки. Дуже показовий момент. Поблизу міста Хрустальне зафіксовано накопичення систем реактивного залпового вогню «Град» в кількості 20 одиниць.

«Хотів би вас заспокоїти з приводу того, що українська сторона начебто не відповідає на вогонь з боку бойовиків. Це відверті фейки, які підривають моральний і бойовий дух бійців ЗСУ. При чому розповсюджуються ідіотами в Україні заради незрозумілих політичних дивідендів. При тому, що ми не говоримо про симпатії чи антипатії до президента Зеленського. Я не є прихильником Порошенка чи Зеленського, для мене аксіомою є авторитет українського війська, Збройних Сил України й українських спеціальних служб. І я не дозволю використовувати брудні політичні ігри заради приниження чи пониження суб’єктності цих важливих державних інституцій, які є гарантами територіальної цілісності і суверенітету України», - сказав експерт.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Снєгирьов наголосив, що останні події підтверджують, що ЗСУ дає жорстку адекватну відповідь на будь-які провокації з боку бойовиків. Тому не варто применшувати втрати окупантів, якщо вони самі їх визнають.

«Для чого корисні ідіоти у вишиванках ставлять під сумнів інформацію ватажка бойовиків про кількість загиблих, говорячи, що кількість завищена… Кількість загиблих бойовиків значно перевищує кількість втрат ЗСУ за інформацією самих же бойовиків. Давайте припинимо гнобити наших захисників, ставити під сумнів їхню здатність захищати нашу з вами незалежність і мир», - наголосив Снєгирьов.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політолог Снєгирьов дав пораду українським спецслужбам.

А також розповів, яку роль зіграв закон про іноземних агентів за часів Другої світової війни.