Один із лідерів руху «Save ФОП» Сергій Доротич у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, що брав участь у засіданні ради з питань підприємництва при КМДА. Проте підприємців не включають у раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва при ОП.

«Я двічі брав (участь, - ред.) в онлайн-засіданні координаційної ради з питань підприємництва при Київській міській державній адміністрації. Хочу нагадати, що ці координаційні ради створені по всій Україні ще на початку минулого року. Але до грудня 20-го року вони взагалі не вели жодної діяльності, і тільки протести руху «Save ФОП», зокрема виставлення нашого «податкового Майдану» за конституційні права та свободи на Майдані Незалежності, призвів до того, що відбулися якісь дії і хоча б ці координаційні ради ожили», - каже Доротич.

Його включили саме у раду з питань підприємництва при КМДА, але в раді з питань сприяння розвитку малого підприємництва, яка функціонує в Офісі президента України під патронатом президента України, нема жодного представника руху «Save ФОП».

«Там є Ксенія Ляпіна, яка свого часу примкнула до нашого руху. Вона виступала як експерт, вона не є ФОПом. Наші дороги розійшлися після того, як вона підтримала відтермінування фіскалізації на початку грудня, а не вирішення питання по суті», - додав лідер руху «Save ФОП».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Він зазначає, що відтермінування фіскалізації на рік – це не вирішення питання.

«Через рік нічого не зміниться, лише погіршаться економічні умови, купівельна спроможність. І те адміністрування, яке додатковим фінансовим тягарем лягає на мої і на плечі моїх колег, є неприйнятним», - підсумував Доротич.

Раніше Доротич заявив, що малі підприємці не хочуть бути гарматним м'ясом для політиків.

Також Знай.uа повідомляв, що Доротич розповів про комунікацію з владою.