Проведення порожніх заходів про нове спілкування з регіонами, маючи монобільшість і всю повноту влади в країні, виглядає як імітація бурхливої діяльності. Про це розповів у своєму блозі Тарас Загородній.

«Дуже показово, що на цьому заході не було трьох ключових людей, які як на мене і представляють регіони. Не було Віталія Кличка – мера столиці, який швидше за все буде претендувати, в тому числі на президентський пост, потім на вибори парламентські. Його не було з огляду на те, що в нашій країні все-таки мер столиці – це третя посада в ієрархії по країні, тому він не був присутній», - прокоментував політолог.



На цих зборах був відсутній мер Львова, який представляє весь західний регіон, та не з'явився і мер Дніпра Філатов, який де-факто є мером резервної столиці, яка довела в 2014 році, що вони можуть перезапустити країну з регіонів.

«Це дуже важливі люди, які символізують собою тих, з ким центральна влада збирається вести діалог. Але ми бачимо, що це проігноровано. Це говорить про те, що це чергова «фількіна грамота» для того, щоб відвернути людей від тарифів, від бардаку влади і не вміння влади що-небудь робити», - резюмував експерт.

Нещодавно Знай.ua повідомив, що Тарас Загородній назвав того, хто допоможе Зеленському вирішити конфлікт з олігархами

Також Загородній розповів про наміри Вітренка: «розпилити» все.