Абхазький сценарій повторюється знову: РФ швидкими темпами видає паспорти жителям окупованої зони.

Так у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» заявив політолог Дмитро Снєгирьов.

Снєгирьов оцінює швидкі темпи видачі російських паспортів жителям окупованої зони як прискорення юридичного закріплення Росії на цій території. Водночас він звертає увагу на недостатню поінформованість українського боку в цьому питанні. Зокрема, якщо Олексій Рєзніков подає дані про 200 тис. випадків паспортизації, то на противагу йому російська міграційна служба називає інші цифри – 650 тис. У відповідь Олексій Рєзніков дає інформацію вже про 300 тис.

«Цілий міністр, профільний, який опікується окупованими територіями - абсолютно не знає інформації, яка відбувається, власне, там», - обурюється політичний експерт. У такому разі справа деокупації залишається під питанням.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Експерт каже, що Олексій Арестович побоюється повторення на Донбасі історії Нагірного Карабаха. Тоді РФ ввела своїх військових під виглядом нібито миротворців, а він повторював слова 4-річної давнини.

«Росія, скоріше за все, пристане на так званий Абхазький сценарій», - робить висновок Снєгирьов.

Нагадаємо, Мусієнко розповідає про посилення впливу РФ на Чорному морі, чим це загрожує Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Снєгирьов вважає контррозвідку малоефективною.